Antena Meniu Search
x

Metode de alegere a numerelor castigatoare la Loto

A fost nebunie mare in agentiile Loto din toata tara! Cum premiul a depasit noua milioane de euro, mii de romani si-au incercat norocul.

Vezi și

Inainte sa aleaga numerele fericirii, unii dintre ei au trecut mai intai pe la biserica, pentru inspiratie divina. Altii spun ca formula succesului li s-a aratat in somn.

Impatimitii jocurilor de noroc recomanda sa nu alegeti numerele la intamplare, ci pe acelea cu semnificatie personala.

O alta regula spune sa nu investiti mai mult decat puteti sa castigati, asa ca cel mai bine alegeti o varianta simpla care costa 4,8 lei si nu scheme complicate care pot ajunge la cateva zeci de mii de lei.

Altii merg pe mana numerelor care li se arata in vise.

Cu gandul la potul cel mare, unii au cerut inspiratie de la Dumnezeu. Inainte sa aleaga numerele banoase au trecut, mai intai pe le biserica.

Daca nu ati gasit numerele norocoase puteti sa le alegeti pe cele care au fost cel mai des extrase. Conform statisticilor de pe site-ul loteriei, cel mai extras a fost numarul 13, de 149 de ori, apoi 33, 12, 36.

In cazul in care nu mai credeti in noroc, incercati si varianta stiintifica. Specialistii in probabilitati matematice au scos tot felul de carti cu scheme si formule castigatoare. Anul acesta, premiul cel mare nu a fost castigat niciodata. Reportul a depasit noua milioane de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Metode de alegere a numerelor castigatoare la Loto