Romanii isi uita valorile

Publicat: 09.01.2013, 20:18.

Si-au dedicat viata scenei sau marelui ecran! Zeci de ani, si-au facut spectatorii sa rada sau sa planga. Cu toate acestea, cele mai multe flori si cele mai multe aplauze le-au primit abia dupa ce au plecat dintre noi. Romanii i-au condus, cu mic cu mare, la groapa. Din pacate, amintirea monstrilor sacri se pierde incet-incet. Tinerii nu mai cunosc marile valori ale acestui popor. Acum au propriile lor repere. Din pacate, insa, acestea sunt doar niste forme fara fond.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

Ploaie de foc pe cerul Israelului. Iron Dome-ul a interceptat zeci de rachete către Tel Aviv. O clădire Hamas cu 13 etaje din Gaza a fost distrusă de bombardamente
1
Extern • pe 11.05 la 23:41

A doua noapte de război între Israel și Fâșia Gaza. Militanții palestinieni din Gaza au tras peste 100 de rachete asupra Israelului în urma distrugerii unui bloc rezidențial din Gaza. O clădire din suburbia Holon din Tel Aviv a fost lovită, iar un autobuz gol și mai multe mașini au luat foc. Cel puţin 28 de oameni au murit în enclava palestiniană și 2 în Israel.