Antena Meniu Search
x

După ce au mâncat bucatele tradiționale de Crăciun, românii dau fuga la sala de fitness

Au exagerat de Crăciun, iar acum muncesc din greu la sala de fitness! În primul rând, pentru ca să arate bine în ţinutele de Revelion.

Vezi și

Au exagerat de Crăciun, iar acum muncesc din greu la sala de fitness! În primul rând, pentru ca să arate bine în ţinutele de Revelion. Cu toate acestea, în câteva zile nu se pot produce minuni.

Sarmale, cozonac, cârnaţi, tobă. De toate au mâncat românii de Crăciun. Iar acum s-au prezentat la sală. Şi speră ca, până de Revelion, să fie în cea mai bună formă. 

Pentru a da jos kilogramele în plus, e nevoie de un antrenament complet. Ce presupune asta, ne-a arătat chiar un antrenor de fitness. 

Apoi trecem la exerciţile pentru abdomen. 

Şi ne terminăm vizita la sală pe banda de alergat. 

Toate acestea dau rezultate numai dacă sunt ajutate de o alimentaţie corectă. 

Florin Oprea, antrenor de fitness: "Alimentele cele mai uşoare posibile sunt legumele. legume pe care le găsim peste tot: roşii, castraveţi, ardei, morcovi."

Adică total opusul a ceea ce am mâncat în zilele de sărbătoare. Mese pe care românii le regretă mai apoi şi de care încearcă să scape cât mai repede. 

Asta înseamnă că, chiar şi după ce ajungem la greutatea dorită, trebuie să mergem la sala de fitness pentru a ne menţine în formă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » După ce au mâncat bucatele tradiționale de Crăciun, românii dau fuga la sala de fitness