Antena Meniu Search
x

Românii mănâncă cel mai prost din Uniunea Europeană

Din lipsă de timp şi, uneori, de bani, alegem produse ieftine, sărace în substanţe nutritive. Alementele pe care le consumăm ne umplu stomacul, dar nu ne hrănesc.

Vezi și

O mâncare delicioasă, făcută acasă. Din ingrediente proaspete şi. fără urmă de E-uri. La oraş, grădina de zarzavaturi lipseşte. La fel si cămara cu bunătăţi. Aşa că luăm mâncare de la magazin.

Economisim timp şi bani, dar ne alegem cu ingrediente fără valoare nutriţonală. Alimentele pe care le consumăm ne alină foamea dar nu ne hrănesc. Am rugat un specialist să ne ajute.

Iar ca să înlocuiască proteinele, producătorii folosesc tot felul de chimicale. La aceşti cremwurşti cu caşcaval, de exemplu. Aşa că după ce ne-am umplut stomacul cu alimente sărace în substanţe nutritive, putem să mergem direct la doctor.

Potrivit unui studiu publicat recent, românii mănâncă alimentele cele mai proaste din toată Uniunea Europeană. În Olanda, Elveţia şi Franţa se mănâncă cea mai sănătoasă mâncare din lume.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Stiri sociale » Românii mănâncă cel mai prost din Uniunea Europeană