Antena Meniu Search
x

OBSERVATOR SPECIAL: Romanii nu fac diferenta intre pantof si pantograf

Cu toc, fara toc, de piele sau imitatie de piele, toti suntem fascinati de pantofi. Pantoful este accesoriul nelipsit din garderoba noastra. Unii dintre noi au chiar adevarate colectii. El este cel care face diferenta intr-o tinuta. Care este legatura dintre pantofar si pantograf vedeti imediat.

Vezi și

PANTOGRAFUL este instrument cu care se reproduce direct un desen, un plan, o harta etc. 2. dispozitiv pentru masurarea conturului sectiunii transversale a unei excavatii, galerii, a unui tunel etc. 3. priza de curent pentru vehicule cu tractiune electrica, prin care se face legatura cu firul aerian.

Unii dintre romani nu stiu exact semnificatia termenului, insa, ceva ceva intuiesc: “Te duce cu ideea la pantof, dar sigur nu are nicio legarura cu ideea sa-ti cumperi pantofi”, spune cineva.

Altii, stiu exact despre ce este vorba: “Pantograful? Haide-ti sa fim seriosi! Pantograful este un aparat care se pantografiaya.litere si cifre. Nu are legatura cu pantoful, mai bine spus”, considera o alta persoana.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » OBSERVATOR SPECIAL: Romanii nu fac diferenta intre pantof si pantograf