Antena Meniu Search
x

SPECIAL!!! Romanii, pe ultimul loc in Europa la capitolul igiena

Europa are ceva cu noi! Dupa ce ne-au pus sa scoatem bicarbonatul din mici, acum ne spun ca mirosim si urat. Cel mai recent studiu european la capitolul igiena ne plaseaza pe primul loc. La lipsa ei

Vezi și

Pentru Diavol, tamaia e marele inamic, pentru Superman, kriptonita, pentru romani. sapunul. Sau asta sustine ultimul studiu european in materie de igiena. Parca iti vine sa crezi ca, intr-adevar, tara noastra isi merita locul. Dar trebuie sa stiti ca padure fara uscaturi nu prea exista.

Romanii si-au invatat lectiile cu igiena inainte sa auda macar de Uniunea Europeana. Probabil ca statisticile cercetatorilor se bazeaza pe cifrele de vanzari la produse de igiena. Ce n-au luat in calcul este faptul ca in multe sate sapunul de casa este inca la putere. Nu cel de la magazin. Si face echipa perfecta doar cu un singur tip de apa. Cea de ploaie.

O alta concluzie a europenilor este ca romanii cheltuie lunar mai putin de trei euro pe produse de igiena.

Singurul capitol la care romanii recunosc deschis ca nu stau prea bine este igiena orala.

Oricum, e clar ca nu traim intr-o lume ideala, in care toti suntem in armonie cu leii si cu mieii si ne spalam cu sampon. Dar nici nu putem accepta ca suntem nespalatii Europei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » SPECIAL!!! Romanii, pe ultimul loc in Europa la capitolul igiena