Antena Meniu Search
x

Nu e gluma! Romanii sunt sunt in stare sa sune la 112 daca cineva din jurul lor... rade!

Spunem despre noi ca stim sa facem haz de necaz. Credem ca suntem un popor cu simtul umorului. Cu teoria despre noi, stam bine. Practica, ne omoara.

Vezi și

Rasul ne cam deranjeaza. Suntem stresati, posomorati si fara chef. Si veselia altora ne incurca teribil. O arata si un experiment facut de reporterii Observator.

Oricat de uluitor ar suna, e perfect real: romanul e gata sa sune la 112 si sa ceara ajutor daca cineva in preajma lui… rade!

Putini au mai ramas aceia care mai indraznesc sa zambeasca sau cel putin sa nu-i deranjeze veselia. Si putini stiu ca rasul este, chiar foarte sanatos! Nu numai pentru psihicul nostru, ci si pentru organism.

Rasul ne fereste de boli, ne relaxeaza si muncim mai cu spor. Ba mai mult, ne ajuta sa ne invingem anumite timiditati. Pe acelasi principiu s-a infiintat si Centrul de Terapie prin Ras, care ii ajuta pe romani sa fie mai veseli.

Sunt participanti cu varste cuprinse intre 15 si 75 de ani chiar si toti se distreaza, toti reusesc sa se deconecteze, sa lase la usa problemele de zi cu zi. Mie imi place sa le spun participantilor ca nu incetam sa radem pentru ca imbatranim, ci dimpotriva imbatranim pentru ca am uitat sa radem”, spune Monica Burcea, psihoterapeut, trainer formator.

Nu uitati sa zambiti! Rasul este cel mai bun remediu pentru orice problema sau boala.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Nu e gluma! Romanii sunt sunt in stare sa sune la 112 daca cineva din jurul lor... rade!