Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Românii sunt mari consumatori de macrou şi păstrăv, arată statisticile

O arată statisticile, care ne poziţionează, însă, pe ultimele locuri în Europa la consumul de peşte. Este o carne sănătoasă, dar mai scumpă decât cea de porc sau de pui.

de Redactia Observator

la 22.09.2018 , 13:16

O arată statisticile, care ne poziţionează, însă, pe ultimele locuri în Europa la consumul de peşte. Este o carne sănătoasă, dar mai scumpă decât cea de porc sau de pui. În plus, alegerea unui peşte proaspăt poate fi o adevărată provocare pentru cumpărători. Asta pentru ca piaţa este inundată cu produse congelate. 

Mulţi cumpărători au renunţat la peştele ambalat şi îl cumpără proaspăt. Mai ales de când unele hipermarketuri au raioane specializate. Este şi cazul acestui client, care povesteste că a cumparat dintr-o piaţă peşte stricat.

Preţurile variază în funcţie de sortiment şi ar putea fi şi ele un indicator al calităţii.

Vezi și

Specialiştii spun că un păstrăv bun trebuie să coste cel puţin 25 de lei kilogramul. Iar somonul, de la 40 de lei în sus. Iar amatorii de peşte sălbatic trebuie să scoată din buzunar 150 de lei pentru un kilogram.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Comentarii


Întrebarea zilei
Dacă aţi putea alege din nou, aţi opta pentru acelaşi loc de muncă?
Observator » Ştiri sociale » Românii sunt mari consumatori de macrou şi păstrăv, arată statisticile