Antena Meniu Search
x

Românul care sfidează moartea în fiecare zi

Un român e celebru în toată lumea pentru că sfidează moartea la fiecare pas

Vezi și

Se numeşte Pavel şi escaladează clădiri, macarale şi poduri, dintre cele mai înalte şi extrem de periculoase din Ucraina şi Rusia.  Filmează toate aventurile, care devin virale.

Frica nu face parte din vocabularul lui Pavel, românul care locuieşte în Ucraina. Dovadă sunt cascadoriile sale incredibil de periculoase.

La doar 28 de ani, cu o rezistenţă şi o stăpânire de sine cum rar întâlneşti, românul escaladează clădiri cu mâinile goale, fără nici cea mai mică reţinere. Aici, de exemplu, a escaladat un imobil de 10 etaje, urcându-se pe burlanul de evacuare a apei de ploaie.

Toate aventurile sale la limita dintre viaţă şi moarte stau mărturie pe internet. Românul are propriul canal pe Youtube cu 8 milioane de fani şi postează toate cascadoriile sub numele de Mustang Wanted.

Are la activ 750 de clădiri, macarale şi zgârie nori cuceriţi în Ucraina, Rusia dar şi alte ţări din Europa de Est. Când e întrebat dacă îi e frică de moarte spune mereu că e important să-ţi trăieşti viaţa în aşa fel încât să nu invidiezi viaţa altcuiva.

Dar Pavel nu se opreşte doar la a cuceri clădiri. El face echilibristică şi pe trenuri aflate în mers. Fiecare filmuleţ al românului e însoţit de mesajul: Nu încercaţi aşa ceva acasă!

Pavel s-a născut în România dar, pe când avea 4 ani, împreună cu familia, a emigrat în Ucraina unde trăieşte şi în prezent. Visul românului este să devină cascador de film.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Românul care sfidează moartea în fiecare zi