Antena Meniu Search
x

Romii care au dat ţeapă unui restaurant spaniol, la un botez, au petrecut şi la o nuntă fără să achite nota de plată

Romii care au dat ceea ce presa numeşte cea mai mare ţeapă din istoria Spaniei au la activ mai multe astfel de lovituri. Chiar luna trecută au participat la o nuntă unde au avut o notă de plată de cel puţin 10 mii de euro. Dar au fugit de ea mâncând pământul.

Vezi și

Romii care au dat ceea ce presa numeşte cea mai mare ţeapă din istoria Spaniei au la activ mai multe astfel de lovituri. Chiar luna trecută au participat la o nuntă unde au avut o notă de plată de cel puţin 10 mii de euro. Dar au fugit de ea mâncând pământul.

Nu ţin cont de bani. Comandă numai preparate scumpe şi băuturi fine. Se distrează cu lăutarii şi lasă impresia că nu au nicio grijă. Iar la final dispar fără să plătească. Sunt deja două cazuri verificate în care cei peste 100 de romi au închiriat localuri în zona oraşului spaniol Leon şi au fugit mâncând pământul înainte să îşi plătească nota. Luna trecută, banda de ţepari a fost la o nuntă. Unii dintre ei s-au şi filmat în drum spre petrecere.

Rezervaseră doar 80 de locuri, însă au venit în jur de 200 de persoane, spune proprietarul restaurantului. Şi au fugit înainte de finalul petrecerii, lăsând în urmă o pagubă de peste 10.000 de euro. 

-Dintr-o data, m-am uitat si nu mai era nimeni!

Pe acelaşi subiect

-Am aşteptat până a doua zi! Şi încă o zi! Nimic! Aşa că am sunat la poliţie.

Cu o pagubă asemănătoare s-au ales şi proprietarii unui restaurant dintr-o localitate învecinată. Iar metoda folosită a fost una aproape identică. Romii, care participau la un botez, au ieşit din local în paşi de conga şi ... s-au evaporat. Iar când ospătarii au încercat să îi oprească, fugarii i-au ameninţat că dau cu maşinile peste ei. Norocul pare însă că s-a terminat pentru ţeparii români. 

-Da, avem numerele de înmatriculare, am identificat câţiva dintre ei. Sunt, mai mult sau mai puţin, membri ai aceleiaşi familii. Credem că au mai pus la cale astfel de acţiuni şi în alte locuri.

Poliţia îi anchetează şi se pare că majoritatea locuiesc în acest cartier din Ponferrada. Vecinii ne avertizează că sunt oameni foarte periculoşi.

Dacă vor fi prinşi, românii riscă cel puţin nouă luni de închisoare, mai ales pentru că s-ar fi folosit de acte de identitate şi de plăcuţe de înmatriculare false pentru a da ţepele la cele două restaurante.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Romii care au dat ţeapă unui restaurant spaniol, la un botez, au petrecut şi la o nuntă fără să achite nota de plată