Antena Meniu Search
x

Rozul și albastrul sunt culorile anului 2016

Lumea modei se învârte anul acesta în jurul a două culori: roz-cuarţ şi albastru-seren. După îndrăzneaţa culoare marsala care a făcut furori anul trecut, specialiştii în modă au ales nişte nuanţe mai calde

Vezi și

 Lumea modei se învârte anul acesta în jurul a două culori: roz-cuarţ şi albastru-seren. După îndrăzneaţa culoare marsala care a făcut furori anul trecut, specialiştii în modă au ales nişte nuanţe mai calde. Combinaţia dintre roz-cuarţ şi albastru-seren este una care revoluţionează podiumurile. Multe dintre cele mai mari case de modă deja şi-au lansat colecţiile din care nu lipsesc noile culori.

Roz-cuarţ şi albastru-seren. Două culori care promit o schimbare a modului în care designerii îşi creează colecţiile. Dar şi o schimbare în ceea ce priveşte perspectiva asupra societăţii.

Cele două culori nu au fost alese la întâmplare. Chiar dacă sunt la extreme, rozul şi albastrul formează o combinaţie puternică şi plăcută ochiului.

Îmbinarea lor reprezintă o provocare, ne anunţă stiliştii. Şi asta pentru că această combinaţie nu se regăseşte în asocierile tradiţionale folosite până în prezent.

Anul trecut, furori a făcut marsala. O combinaţie de nuanţe de roşu şi cărămiziu din care a rezultat o culoare pe cât de îndrăneaţă, pe atât de elegantă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri sociale » Rozul și albastrul sunt culorile anului 2016