Antena Meniu Search
x

Rudele celor 3 tinere arse de vii au mers să le ridice trupurile de la morgă

Moartea celor 3 fete, arse de vii după ce restaurantul libanez la care lucrau a luat foc, lasă în urmă doar durere şi revoltă. Rudele tinerelor au mers azi la morgă să le ridice trupurile

Vezi și

 Oamenii trăiesc un coşmar din care nu se mai pot trezi. Până-n ultima clipă, tinerele au strigat după ajutor. Patronul le-ar fi spus părinţilor că nu ştie unde sunt.

Restaurantul a mai fost în pericol să ia foc, dar atunci s-a intervenit foarte repede şi nimeni nua păţit nimic. Restaurantul a mai primit amenzi de 7 mii de lei pentru nu aveau personal instruit tocmai ca să acţioneze îna stfel de cazuri.

Mai mult, doar una din cele 4 fete aveau contract de muncă. Ancheta continua şi astăzi şi cel mai probabil reprezentanţii de la ITM Constanţa se vor întâlni cu patronal pentru a elucida toate cauzele.

Rudele învinuiesc totuşi patronal. Acestea spun că fetele ar fi trait şi astăzi dacă ar fi avut condiţii decente de muncă. Însă, clădirea din lemn nu avea aerisire şi nici extinctoare spun martorii.

Rudele fetelor mai spun că fetele munceau pentru a-şi plăti studiile iar una dintre ele intenţiona să îşi vândă costumele pentru a investi în cariera de avocet pe care urma să şi-o facă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » Rudele celor 3 tinere arse de vii au mers să le ridice trupurile de la morgă