Antena Meniu Search
x

Rudele Elodiei cer despagubiri de 5 milioane de euro

Cel mai controversat proces al secolului a inceput azi la Tribunalul Arges. Cristian Cioaca a ajuns in fata judecatorilor pentru uciderea Elodiei, la mai bine de 5 ani de la misterioasa disparitie.

Vezi și

Procesul, la care au asistat si multi curiosi, nu a fost lipsit de surprize. Rudele Elodiei au cerut 5 milioane de euro daune morale.

Ramane de vazut daca judecatorii vor crede sau nu in "povestile" anchetatorilor. Acestia au gasit urme de sange pe tocul pistolului lui Cristian Cioaca, aflat in torpedoul masinii, pe mocheta din portbagaj dar si in apartamentul lor.

“Astazi ne-a facut o noua surpriza. A venit si a spus ca nu mai este sange, ca ar fi adeziv. Imi pare rau, la dosar sunt expertize prin care s-a stabilit ADN-ul Elodiei”, a declarat Crina Radu, avocata familiei Ghinescu.

Procesul de crima a inceput in forta. Avocata politistului a socat pe toata lumea cand a adus in instanta o sticluta in care se aflau 23 de mililitri de sange. Prea putin, spune ea, in urma unui macel, asa cum au descris anchetatorii cele intamplate, in noaptea de 29 august 2007. Dar nu a putut explica urmele de sange de pe obiectele gasite in rapa.

Aparatorul lui Cioaca a trecut apoi la planul B. Sustine ca Elodia a fost cautata de Interpol, cu o mentiune. Aceasta mentiune dadea dreptul Elodiei sa spuna sau nu locul unde se gaseste. Asadar, presupune avocata politistului, Elodia ar putea fi in strainatate. Cativa curiosi au tinut mortis sa asiste la judecata lui Cioaca. Dintre rudele politistului, doar cumnatul a venit sa-l sustina.

In sala a fost si familia avocatei disparute.

“Comportamentul lui este al unui criminal si nu mai incape indoiala. Exact figura unui criminal spasit. Nu vad decat scarba si un om de nimic care si-a prapadit familia”, spune Emilia Ghinescu, mama Elodiei.

Fiul Elodiei si al lui Cristian Cioaca a devenit si el parte civila in procesul in care rudele avocatei cer despagubiri de 5 milioane de euro. Procesul a fost amanat pentru 2 aprilie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri sociale » Rudele Elodiei cer despagubiri de 5 milioane de euro