Antena Meniu Search
x

Rudele femeii din Galati care a murit in urma unei liposuctii vor dreptate

Au trecut doua luni de cand o femeie din Galati a murit in urma unei liposuctii. De atunci, familia isi cauta dreptatea din usa in usa. Dar, ca la un semnal parca, toti cei responsabili cu acest caz ridica din umeri.

Vezi și

E drept, se incadreaza inca in termenul legal de 90 de zile in care trebuie solutionata moartea unui om.

Nimic nu s-a miscat in ancheta. Familia indoliata acuza. Spune chiar ca totul ar putea fi musamalizat, tinand cont de averea si de influenta pe care medicul Dobos o are in Galati. Asta desi raportul medico-legal arata clar ca pacienta a murit din cauza perforarii intestinului subtire.

Astazi, Daniel Ciuraru si-a luat nepoata de mana si a mers cu ea sa ceara socoteala la Directia de Sanatate Publica. Un comunicat citit sec si rece de seful DSP a fost singura explicatie pe care a primit-o. Si o nota de plata: 1.500 de lei pentru o expertiza de malpraxis.

Va fi un medic din Hunedoara, ne-a trimis toate datele, contul unde dumneavoastra trebuie sa virati cuantumul expertizei. Haideti sa ne linistim, suntem in Postul Pastelui. Credeti ca daca va agitati o aduceti inapoi?”, spune dr. Valentin Boldea, director executiv DSP Galati.

De la DSP, urmatoarea oprire a fost la Parchetul de pe langa Tribunalul Galati. Aici drumul a fost blocat. La procurorul sef nu se ajunge asa usor.

Presa a fost mai norocoasa. A primit cateva lamuriri de la procuratura: de doua luni, raportul necropsiei nu a ajuns la anchetatori, tot pe motiv de nota de plata.

Raportul legistului a ajuns chiar astazi la sectia de politie care se ocupa de caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Rudele femeii din Galati care a murit in urma unei liposuctii vor dreptate