Antena Meniu Search
x

Anchetatorii au gasit mana dreapta a femeii transate si aruncate in Arges

Raul Arges a scos la iveala inca o proba in cazul crimei sadice de la Topoloveni. Un brat al femeii ucise si transate in urma cu o saptamana. Ucigasul este deja dupa gratii, dar suferinta familiei indoliate nu s-a terminat.

Vezi și

Oamenii asteapta sa o poata ingropa crestineste pe Iuliana si nu mai stiu cum sa-i ascunda moartea in fata copilului ei.

De o saptamana, apele Argesului le dau fiori reci locanicilor care obisnuiau sa vina la pescuit. Astazi, au mai facut inca o descoperire macabra: bratul drept al femeii ucise.

In timp ce criminalistii incearca sa puna cap la cap detaliile unei crime cumplite, familia Iulianei asteapta sa o inmormanteze. Nu o pot pange, pentru ca fiica ei nu stie ca a ramas fara mama.

Rudele femeii macelarite se tem ca legea va fi prea blanda si ca ucigasul recidivist va scapa de pedeapsa, asa cum a facut-o si cand a fost inchis pentru viol.

Florin Manzararu a fost arestat, deocamdata, pentru 29 de zile. Procurorii cer pedeapsa maxima pentru crima lui sadica. Au gasit toate dovezile la perchezitii, iar ucigasul si-a recunoscut crima.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Anchetatorii au gasit mana dreapta a femeii transate si aruncate in Arges