Antena Meniu Search
x

Rudele victimelor care au pierit sau au fost rănite în incendiul din Clubul Colectiv cer să se facă dreptate

Focul a trecut, dar durerea nu se stinge. Creşte în fiecare zi. Rudele victimelor care au pierit sau au fost rănite în incendiul din Clubul Colectiv cer să se facă dreptate

Vezi și

Focul a trecut, dar durerea nu se stinge. Creşte în fiecare zi. Rudele victimelor care au pierit sau au fost rănite în incendiul din Clubul Colectiv cer să se facă dreptate. Peste 200 de oameni au fost audiaţi la poliţie, pentru radiografia celei mai complicate anchete din ultimii ani. Sunt deja 20 de familii care s-au constituit parte civilă în proces şi vor să ceară despăgubiri.

Daunele ar putea ajunge la valori record, de sute de milioane de euro.

Atât le-a rămas. Să găsească răspunsuri la miile de întrebări care-i frământă de când copiiilor nu s-au mai întors acasă. Printre ei, era şi Alexis, o tânără de 26 de ani care terminase jurnalistica şi lucra ca barman în Colectiv. Voia să-şi dea demisia. Mama lui Alexis s-a constituit parte civilă în proces.

Devastată e şi mama Karinei. Tânăra absolvise facultatea de matematică. Era singurul ei copil. Îi tremură mâinile. A ridicat astăzi, de la poliţie lucrurile pe care Karina le avea cu ea în noaptea concertului.

Fratele lui Nelu Tilie, un fost jurnalist care lucra la un azil de bătrâni nu a putut privi amintirile care i-au rămas de la el. Părinţii lui Gabriel, un inginer din Prahova care a murit împreună cu iubita lui spun că nu pot încă să creadă că fiul lor s-a stins.

 Doisprezece pacienţi mai sunt în spital. Au fost transferaţi din reanimare. De dimineaţă erau trei în reanimare şi nouă pe secţie.

Alţi 28 de tineri luptă pentru viaţă în spitalele din străinătate, unde au fost transferaţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri sociale » Rudele victimelor care au pierit sau au fost rănite în incendiul din Clubul Colectiv cer să se facă dreptate