Antena Meniu Search
x

Rugaciuni pentru eliberarea lui Becali

Sarbatoarea de azi a adus rugaciuni si pentru Gigi Becali. In biserica Adormirea Maicii Domnului, din Pipera, in timpul slujbei, s-a rostit de trei ori numele lui

Vezi și

Peste biserica Adormirea Maicii Domnului, din Pipera, a rasarit soarele, in timpul slujbei. Zeci de oameni au inceput sa intre in lacasul sfant inca de la ora sase dimineata. Primul care a venit sa aprinda o lumanare pentru Gigi Becali a fost Tea Sponte. I-a fost aproape in toate, discret. La fel s-a si rugat pentru el. "Ma rog tot timpul in gand, nu trebuie sa ma vada nimeni cand ma rog", a marturisit barbatul.

La biserica au venit si sotia si mama lui Becali. Imbracata in negru, cu capul acoperit si cu matanii pe mana, batrana a coborat din masina zambind si s-a rugat. Pentru ele, libertatatea lui Gigi Becali este totul. Mahnita de decizia magistratilor care ieri nu i-au elibera fiul pentru trei luni, batrana are puterea sa zambeasca. "Ar fi fost aici, daca ii dadeau drumul', a spus femeia.

Sute de oameni au fost astazi la biserica din Pipera. Toti il cunosc si toti l-ar vrea inapoi in comunitate. Doamna Maria a venit sa se roage sa mearga. Ultima operatie la coloana i-a platit-o Becali. Pentru el, de ziua ei, a aprins o lumanare. "M-a ajutat. A mers, a vorbit cu medicul. Cu masina dansului. Si am fost rezolvata cu operatia. Asa a fost sa fie, nu i-a dat drumul acum, dar nu e timpul pierdut.", a vorbit batrana.

Gigi Becali mai poate face o cerere de intrerupere a pedepsei abia peste sase luni. Pana atunci, va trebui sa se roage din spatele gratiilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Rugaciuni pentru eliberarea lui Becali