Antena Meniu Search
x

Rugaciuni pentru parintele Iustin Parvu

S-a rugat pentru ei o viata intreaga, iar acum e randul lor sa-i intoarca fiecare rugaciune. Mii de oameni se aduna in fiecare zi, la Manastirea Petru Voda, unde se roaga pentru parintele Iustin Parvu

Vezi și

Cu capetele plecate, oamenii isi spun in gand ruga si se inchina. Peste ei, vocile preotilor se revarsa. Tot in rugaciuni. Toti asteapta vesti despre parintele in suferinta. Pelerinii nu se mai roaga pentru ei, ci pentru duhovnicul lor, Iustin Parvu, intors in chilia lui, dupa doua interventii chirurgicale dificile, suferite la Cluj.

In jurul preotilor, credinciosii au format zid. In genunchi sau in picioare. Mult mai tarziu, dupa slujba tinuta in aer liber, cativa dintre ei isi fac curaj sa vorbeasca despre duhovnicul lor.

Cu totii vor sa-l auda din nou. Sa-l vada, macar, dar nu se mai poate. Parintele Iustin Parvu este alimentat artificial si continua tratamentul de terapie intensiva si recuperare. Un medic specialist il supravegheaza constant.

Nascut pe 10 februarie 1918, intr-un sat din Neamt, unul dintre cei mai mari duhovnici ai Romaniei, cum este considerat, a intrat in monahism la 18 ani si a fost hirotonisit preot la 22. De atunci a slujit mereu, cu har si dragoste pentru credinciosi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Rugaciuni pentru parintele Iustin Parvu