Antena Meniu Search
x

S-a decis! Ce pedeapsă a primit fosta directoare a liceului "Bolintineanu" din Capitală

Fosta directoare a Liceului "Dimitrie Bolintineanu" din Capitală, Costica Vărzaru, a fost condamnată definitiv, de Curtea de Apel Bucureşti

Fosta directoare a Liceului "Dimitrie Bolintineanu" din Capitală, Costica Vărzaru, a fost condamnată definitiv, de Curtea de Apel Bucureşti

Aceasta a primit doi ani şi patru luni de închisoare cu suspendare, în dosarul privind fraudarea examenului de bacalaureat din 2013. Instanţa a dispus, de asemenea, ca Vărzaru să execute 80 de zile de muncă în folosul comunităţii, informează Mediafax.

Pedeapsa Costicăi Vărzaru a fost redusă de Curtea de Apel Bucureşti. În primă instanţă, fosta directoare a Liceului "Dimitrie Bolintineanu" a primit o pedeapsă de trei ani de închisoare cu suspendare şi 100 de zile lucrate în folosul comunităţii.

Prin aceeaşi decizie, Curtea de Apel Bucureşti a achitat-o pe Elena Dumitru, secretara liceului la data faptelor.

În 23 august 2013, procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie le-au trimis în judecată, în dosarul privind fraudarea examenului de bacalaureat care a avut loc în sesiunea iunie-iulie 2013, pe Costica Vărzaru, Gina Ciontoiu, Elena Dumitru şi Mimoza Maria Vulcu. După trimiterea dosarului în instanţă, judecătorii au decis ca Vărzaru şi Dumitru să fie judecate separat de Ciontoiu şi Vulcu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » S-a decis! Ce pedeapsă a primit fosta directoare a liceului "Bolintineanu" din Capitală