Antena Meniu Search
x

Video S-a deschis oficial sezonul de rafting pe râul Crişul Repede, din Bihor. Cât costă experienţa plină de adrenalină din defileul Crişului

S-a dat startul sezonului de rafting, şi nu oriunde, ci într-un loc unde natura face spectacol pe râul Crişul Repede, din Bihor. Cei care au vrut să aibă parte de o porţie zdravănă de adrenalină, au putut face plimbări cu barca sau caiacul, pe apele învolburate de la munte. Cursele au fost de 10 kilometri, iar ieri, 60 de curajoşi au învins ploaia şi frigul şi au pornit într-o aventură de două ore, pe apă.

de Redactia Observator

la 26.03.2023, 11:54

Vezi și

Cu echipamentul necesar şi indicaţiile bine stabilite, şi cei mai puţini îndrăzneţi, şi-au luat inima în dinţi şi au plecat în cursa nebună. Printre cei 60 de turişti, au existat câţiva foarte curajoşi, iar la mijlocul traseului au sărit de pe stânci, direct în cascada Vadu Crişului. Acolo, apa nu depăşeşte 5 grade. 

Pe parcursul traseului, iubitorii de senzații tari, au fost nevoiţi să înfrunte apele învolburate, curenţii şi stâncile apărute în cale.

Cât costă întreaga experienţă din defileul Crişului şi până când se pot bucura vizitatorii de adrenalina oferită, aflaţi din materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » S-a deschis oficial sezonul de rafting pe râul Crişul Repede, din Bihor. Cât costă experienţa plină de adrenalină din defileul Crişului