Antena Meniu Search
x

S-a împărţit averea lui Dolănescu

După şase ani de procese, războiul dintre fraţii Dolănescu se încheie. Casa din Caimatei îi rămâne lui Ionuţ, iar Dragoş ia vila de la Sinaia şi mai multe terenuri din Ilfov şi Dâmboviţa

Vezi și

După şase ani de procese, războiul dintre fraţii Dolănescu se încheie. Casa din Caimatei îi rămâne lui Ionuţ, iar Dragoş ia vila de la Sinaia şi mai multe terenuri din Ilfov şi Dâmboviţa

Drepturile de autor şi celelalte bunuri lăsate de Ion Dolănescu se împart frăţeşte. Ionuţ trebuie să-i dea despăgubiri de aproape un sfert de milion de euro lui Dragoş, care e însă nemulţumit şi se gândeşte deja să atace sentinţa.

Lupta pentru avere a început la scurt timp după moartea lui Ion Dolănescu. În 2009. Cei doi fraţi au ajuns la un singur numitor comun. Fiecare are dreptul la jumătate din avere.

Judecătorii i-au dat însă dreptate lui Dragoş. Casa a fost evaluată la 685 de mii de euro. Şi va ajunge la Ionuţ, care a visat dintotdeauna să facă acolo, o casă memorială.

Ionuţ mai primeşte şi drepturile de autor pentru cântecele compuse şi cântate de tatăl lui. În schimb, Dragoş va lua casa din Sinaia, cu trei loturi de pământ şi aproape 7000 de metri pătraţi de teren, lângă Bucureşti. Fostul admninistrator al vilei din Sinaia spune că îngrijeşte şi acum imobilul, doar de dragul amintirii marelui artist.

Pentru imobilul din centrul Capitalei, Ionuţ trebuie să-i dea lui Dragoş, echivalentul a aproape un sfert de milion de euro. Dragoş susţine că împărţeala nu este deloc echitabilă.

Fratele lui Ion Dolănescu este dezamăgit că Dragoş nu a găsit cale de împăcare în ultimii şase ani. Dragoş este nemulţumit pentru că Ionuţ a rămas cu drepturile de autor ale maestrului Dolănescu.

Dragoş trebuie să primească cheltuieli de judecată, dar şi despăgubiri pentru drepturile de autor încasate de Ionuţ, pentru cântecele tatălui lor, din aprilie 2009, până în vara anului următor. Este vorba de aproape 2400 de lei. Tot Ionuţ are de dat cheltuieli de judecată de încă 5200 de lei.

Dragoş Dolănescu a anunţat că se gândeşte deja să conteste decizia magistraţilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » S-a împărţit averea lui Dolănescu