Antena Meniu Search
x

S-a sinucis pentru că putea pierde casa

Un solist de la Opera din Iaşi s-a sinucis, în această după-amiază. Octavian Dumitru avea 35 de ani şi aproape toată viaţă şi-a petrecut-o pe scenă

Vezi și

Un solist de la Opera din Iaşi s-a sinucis, în această după-amiază. Octavian Dumitru avea 35 de ani şi aproape toată viaţă şi-a petrecut-o pe scenă

A participat la zeci de spectacole, alături de artişti cunoscuţi - muzicieni sau actori. Apropiaţii spun că, în ultima vreme, Octavian era copleşit de probleme. Risca să piardă vila pe care o cumpărase recent. Prietena lui l-a găsit fără suflare în casă, atunci când s-a întors de la biserică.

Pe scenă, Octavian dădea totul. Cânta cu tot sufletul. Avea o voce minunată şi era un actor desăvârşit. A fost pe rând medic, muncitor, instalator. Şi interpreta fiecare rol cu patos. Ultima dată a urcat pe scenă vineri. L-a interpretat pe Bartolo, din opera Bărbierul din Sevilla.

Ovidiu a lucrat cu artişti de talie naţională. Şi imortaliza fiecare întâlnire într-o fotografie. S-a pozat alături de Maia Morgestein sau Ovidiu Lipan Ţăndărică.

Astăzi, însă, ceva s-a întâmplat. S-a trezit destul de abătut. Şi n-a vrut să mai meargă la biserică împreună cu iubita lui. A rămas acasă. A profitat de momentul de singurătate şi s-a sinucis. Când s-a întors prietena lui, era deja prea târziu. Ovidiu nu mai respira. Iar medicii chemaţi la intervenţie nu au putut decât să-i declare decesul.

Prietenii lui Ovidiu sunt şocaţi de gestul lui. Şi-au scris durerea pe reţelele de socializare.

Apropiaţii spun că Octavian avea ceva probleme cu casa în care locuia. A cumpărat o vilă, anul trecut, cu banii jos şi de atunci ar fi început toate problemele. Azi a clacat şi a pus capăt definitiv calvarului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » S-a sinucis pentru că putea pierde casa