S-a surpat șoseaua în apropiere de Parcul Izvor din Capitală!

Publicat: 19.05.2015, 19:27.
Actualizat: 19.05.2015, 20:06

În centrul Capitalei, în apropiere de parcul Izvor, o groapă pune în pericol mii de șoferi care trec prin zonă zilnic

În centrul Capitalei, în apropiere de parcul Izvor, o groapă pune în pericol mii de șoferi care trec prin zonă zilnic

Splaiul Independenței s-a surpat, pe o lungime de 8 metri și o lățime de aproximativ 3 metri, în dreptul Podului Izvor, a declarat, marți seara directorul adjunct al Apa Nova, Epsică Chiru.

"Este vorba despre un incident la unul dintre colectoarele de canalizare ale rețelei de canalizare a municipiului București, care a cedat. S-a distrus inițial colectorul și, ulterior, a căzut o bucată din stradă. Splaiul Independenței s-a surpat pe o lungime de 8 metri și o lățime de aproximativ 3 metri, în dreptul Podului Izvor. Structura de rezistență a Podului Izvor nu este afectată", a spus acesta.

Potrivit acestuia, circulația este destul de îngreunată, pentru că se poate folosi o singură bandă.

"Vom evalua materialul care s-a strâns deasupra colectorului de canalizare, vom înlocui conducta din care era făcut colectorul de canalizare și, ulterior, vom solicita asfaltarea zonei. Am fost sesizat privind producerea avariei în urmă cu aproximativ o oră și jumătate. Apa Nova este prezentă la fața locului cu patru echipaje", a adăugat Chiru.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

ULTIMELE ȘTIRI