Antena Meniu Search
x

S-a trezit din sicriu când familia voia să-l înmormânteze

A deschis ochii şi a povestit că s-a întâlnit cu îngerii, pe lumea cealaltă. Şi a mai spus că strigătul soţiei sale l-a convins să se întoarcă din morţi. Convins că a trăit un miracol, bărbatul şi-a dus sicriul înapoi la magazin şi a început o viaţă nouă.

Vezi și

"Ce să fie? Când am fost pe lumea ailaltă, când mi s-a stins lampa. mi s-a stins lampa şi am trecut printr-un tunel. când am dat în moartea aia clinică!", spune Ilie Dobre, cel care a fost mort, dar s-a trezit. 

Ilie Dobre a trecut prin tunelul morţii după o criză de ciroză: "M-au luat şi m-au băgat la reanimare". 

După 3 zile şi 3 nopţi, soţia lui a decis să-l ia acasă. Nu ca să-l îngrijească. Ci ca să-l îngroape. Toată familia a crezut că e mort. L-au pus în pat, l-au spălat şi l-au îmbrăcat.

I-au luat chiar şi sicriu. Şi cât timp familia îl plângea la căpătâi, domnul Ilie făcea cunoştinţă cu lumea de apoi.

"Am trecut printr-un tunel, am dat de o câmpie frumoasă, frumoasă de tot. Erau nişte oameni îmbrăcaţi în alb din cap până în picioare, cu un ciomag în mână şi cu o plasă. Ce aveau în ea nu ştiu.  În stânga era Iisus şi mi-a făcut semn să mă întorc înapoi", povesteşte bărbatul.

S-ar fi trezit şi a început să ţipe: "Bă, ce faceţi cu mine!" "Copilul s-a speriat şi a sărit de la etajul 1!", zice Ilie. 

S-au speriat, apoi s-au bucurat. Şi au decis să-şi ia banii cheltuiţi înapoi. Au dus înapoi sicriul comandat.

Chiar dacă a deschis ochii, domnul Ilie a rămas orb timp de patru luni. Şi-a revenit miraculos, spune el, după ce tot Iisus i-a apărut în vis.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » S-a trezit din sicriu când familia voia să-l înmormânteze