Antena Meniu Search
x

Video Sally, o căţeluşă Golden Retriver, strânge zilnic gunoiul alături de muncitorii de la salubritate, în Mureș

Anumite lecţii vin de unde te aştepţi mai puţin. În ţara în care ecologizarea pare un concept abstract, iar grija faţă de mediul înconjurător nu este o prioritate, o căţeluşă Golden Retriver îi învaţă pe oameni cum să colecteze deşeurile selectiv. Patrupedul din comuna mureşeană Livezeni îi ajută pe angajaţii de la salubrizare să adune hârtiile aruncate pe stradă. Căţeluşa inteligentă a ajuns un model în comunitate şi toţi cei care o întâlnesc se îndrăgostesc de ea pe loc.

de Redactia Observator

la 23.02.2022, 17:35

Vezi și

Ea este Sally, o cățelușă din rasa Golden Retriever, care la şapte ani nu este doar cel mai bun prieten al omului, ci şi al mediului înconjurător. Iar atunci când lumea ajunge să o descopere cu adevărat, află despre ea că este un animal extrem de inteligent.

Zsolt Fekete, șofer mașină de salubritate: Am văzut cum am ajuns acolo cu mașina a ieșit cățelul și avea în gură gunoiul, deci aducea până la mașină în spate la băieți și aștepta să ia cineva.

Cei mai mulţi dintre localnici, cred că un merit au şi stăpânii căţeluşei, care au educat-o.

"Se vede că e învăţat de acasă. Mulţi nu fac aşa ceva, ce face căţelul ăla."

Pe acelaşi subiect

"Nu cred că este o chestie înăscută, e învăţată probabil de la stăpâni."

"Este o cățelușă simpatică, o căţeluşă jucăușă și foarte sociabilă."

Cățelușa Sally e celebră în comuna mureşeană Livezeni

Cei care lucrează în salubritate o cunosc bine pe Sally, aşa că nu e de mirare că au vrut să o facă celebră. "O declarăm pe Sally cea mai implicată cățelușă în salubritatea zonei. Felicitări stăpânilor care au învățat-o!", este mesajul pe care aceştia l-au postat pe pagina lor oficială. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Căţeluşa minune, care duce gunoiul zilnic, ne demnonstrează că un strop de voinţă ajută la păstrarea curăţeniei în mediul care ne înconjoară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Sally, o căţeluşă Golden Retriver, strânge zilnic gunoiul alături de muncitorii de la salubritate, în Mureș