Antena Meniu Search
x

Salvamarii, pregătiţi să intervină pentru siguranţa plajelor, în minivacanţa de 1 Mai

Minivacanţa de 1 Mai vine cu soare la mare şi apă bună de scăldat. Prin urmare, pe plaje apar şi primii salvamari.

Vezi și

Minivacanţa de 1 Mai vine cu soare la mare şi apă bună de scăldat. Prin urmare, pe plaje apar şi primii salvamari. Dotaţi cu echipamente speciale care rezistă la temperaturi scăzute, vor patrula pe ATV-uri. Şi se vor asigura că nimeni nu-şi riscă viaţa după ce întrece măsura.

Pe plaja din Mamaia briza aduce deja mirosul distracţiei. Chiar dacă turiştii nu au sosit, se anunţă deja primul weekend aglomerat din acest an, pe litoral. Aşa că salvamarii au fost chemaţi în staţiune. Pentru petreceri fără incidente. 

Nicolae Zderea, salvamar: "Tot parcursul anului pana acum si acum pana incepem plaja ne antrenam, suntem antrenati, suntem pregatiti pentru un nou sezon."

Deocamdată, doar 10 salvamari se vor asigura că turiştii din Mamaia şi din Constanţa vor fi în siguranţă. După 1 Mai, vor fi 70 în posturi. 

Chiar dacă apa nu este tocmai bună pentru o baie, sunt pregătiţi să intervină. Pe lângă costumele speciale, salvatorii vor avea la dispoziţie şi ATV-uri.

Pregătiţi sunt şi administratorii plajelor. Cele trei sectoare amenajate ale litoralului sunt gata în proporţie de 98 la sută. 

Mai ales că în Mamaia se anunţă petreceri de pomină. În minivacanţa de 1 Mai, aproximativ 40.000 de turişti români, dar şi străini, sunt aşteptaţi pe litoral. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Salvamarii, pregătiţi să intervină pentru siguranţa plajelor, în minivacanţa de 1 Mai