Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Salvatorii de la ISU Mureş, antrenament pe circuit de mare viteză

Între două misiuni, salvatorii de la ISU Mureş învaţă să fie mai buni. În premieră pentru ţara noastră, şoferii militari se antrenează pe un circuit de mare viteză, alături de instructori auto.

de Redactia Observator

la 19.02.2019 , 14:38

Între două misiuni, salvatorii de la ISU Mureş învaţă să fie mai buni. În premieră pentru ţara noastră, şoferii militari se antrenează pe un circuit de mare viteză, alături de instructori auto. La volanul autospecialelor, sunt puşi în situaţii extreme, la fel cum se întâmplă la misiunile de zi cu zi. 

Cea mai mare arenă de sporturi cu motor din România este zilele acestea scena testelor de iscusinţă la volanul maşinilor de intervenţie. Protagoniştii sunt angajaţii ISU Mureş care trebuie să înveţe cum să evite accidentele când se grăbesc la misiune.

Deşi toţi sunt profesionişti, salvatorii spun că aveau nevoie de o astfel de pregătire. Nu puţine sunt sunt dăţile când trebuie să ajungă urgent la intervenţie, dar condiţiile meteo nu sunt prielnice sau în trafic se lovesc şi de şoferi imprudenţi.

Vezi și

Exerciţiul se derulează pe tot parcursul aceste săptămâni, în serii de câte 25 de persoane. Însă, spre deosebire de exerciţiile anterioare, cel din acest an are loc într-un mediu destinat curselor auto-moto.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Salvatorii de la ISU Mureş, antrenament pe circuit de mare viteză