Antena Meniu Search
x

Sandra, Miss România 2010, se pregăteşte să devină doamna Mutu

Adrian Mutu i-a oferit Sandrei briliantul. Şi a vrut să ştie toată lumea. A urcat poza pe internet şi a însoţit-o cu versuri despre iubire. La 22 de ani, Miss România 2010 se pregăteşte să devină doamna Mutu

Vezi și

Adrian Mutu i-a oferit Sandrei briliantul. Şi a vrut să ştie toată lumea. A urcat poza pe internet şi a însoţit-o cu versuri despre iubire. La 22 de ani, Miss România 2010 se pregăteşte să devină doamna Mutu. 

Iubita lui Adrian Mutu, Sandra Bachici cântă. De fericire. Iar Mutu o filmează. La 22 de ani, Miss România 2010 a reuşit ce nimeni nu prea credea. Să-l facă pe fostul jucător al naţionalei să-i cumpere un briliant. Pe care Mutu i l-ar fi dăruit weekendul acesta. Împreună cu inima lui şi câteva versuri.

Aflat în cantonament în Antalya cu indienii de la FC Pune, Mutu a profitat din plin de zilele libere. Şi a chemat-o pe Sandra la el. I-a oferit inelul. Iar Sandra i-a mulţumit pe Instagram. Şi nu s-a mai ferit. A scris cuvinte precum logodnă, familie şi că vor construi un imperiu împreună. De la sfârşitul lunii, frumoasa timişoreancă se va muta la logodnicul ei, în India.

Acum a mai rămas doar un pas. Ca să fie logodnica lui Mutu, Sandra a rupt o legătură de câţiva ani. A fost iubita unui alt fotbalist care a cochetat cu echipa naţională, Laszlo Sepsi. A aşteptat apoi ca Briliantul să-şi rezolve problemele cu Consuelo.

Consuelo Matos Gomez a fost a doua doamnă Mutu până de curând. Cu ea, fostul star al naţionalei are două fete şi a avut o nuntă de vis în Italia. Nuntă care a costat 300.000 de euro. Prima soţie a fost însă Alexandra Dinu, cea care i-a dăruit un băiat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Sandra, Miss România 2010, se pregăteşte să devină doamna Mutu