Antena Meniu Search
x

Sandra Stoicescu explica ce se poate invata in cadrul cursurilor de la Intact Media Academy

Sunt putini oameni care se apropie de domeniile tehnice din televiziune, pe de o parte pentru ca nu stiu despre ce este vorba, pe de alta, pentru ca nu au de unde sa invete aceste meserii. Ei bine, exista rezolvare la aceste probleme, la Intact Media Academy.

Vezi și

Cei care doresc sa devina cameramani, fotoreporteri sau editori de montaj pot invata meserie la Intact Media Academy. Cursurile de pregatire pentru profesii tehnice le ofera absolventilor sanse reale de angajare in mass-meda.

"70 de absolventi IMA sunt angajati in institutiile media din Romania. Asta este o confirmare a muncii pe care o facem", a declarat Sandra Stoicescu, cea care a fondat aceasta scoala.

Cine este pasionat de televiziune poate veni la IMA chiar daca nu a mai facut nicio alta scoala. "E vorba de un inceput. Este un curs care le da un inceput in zona asta, fie in montaj, fie in zona de foto sau de filmare", a mai spus Sandra Stoicescu.

Inscrierile continua pe www.intactmediaacademy.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Sandra Stoicescu explica ce se poate invata in cadrul cursurilor de la Intact Media Academy