Antena Meniu Search
x

Probele se întorc împotriva lui Cristian Cioacă!

Expertizele cerute de avocata lui Cristian Cioacă se întorc ca un boomerang împotriva lui.

Vezi și

Asta cu toate că cele mai multe dovezi strânse de procurori în timpul anchetei au fost compromise. Doar patru din cele peste 60 de probe ADN au putut fi refăcute.

"Toate probele pe care Cristian Cioacă le-a solicitat în apărare s-au întors împotriva dumnealui. Toate aceste probe denotă şi mai mult că Cristian Cioacă se face vinovat de comiterea infracţiunii de omor şi de faptul că dumnealui a minţit", a spus Crina Radu, avocata familiei Ghinescu. 

Este vorba despre sângele Elodiei găsit pe uşa de la dormitor dar şi pe şipca din podea. Deasemenea, au fost reanalizate ADN-ul avocatei pe obiectele din râpă dar şi ADN-ul lui Cioacă identificat pe lenjeria şi uniforma găsite tot acolo.

Toate au reconfirmat primele rezultate ale expertizei medico-legale, cerute chiar de avocata poliţistului. Refacerea expertizei a costat 20.000 de lei, bani plătiţi de Ministerul Justiţiei.

Azi, Cristian Cioacă a apărut din nou în faţa judecătorilor în procesul în care este acuzat de uciderea Elodiei. Avocata sa nu a putut ajunge pentru că era la alt proces, aşa că s-a încheiat cu o amânare. De cealată parte avocata familiei Ghinescu a cerut strămutarea procesului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Probele se întorc împotriva lui Cristian Cioacă!