Antena Meniu Search
x

"Saptamana Altfel" pentru elevi!

Cea mai frumoasa saptamana de scoala e “Saptamana Altfel”. Orarul a fost dat repede uitarii si inlocuit cu vizite la muzeu, piese de teatru, plimbari si ateliere de lucru. Chiar si timpul echipajelor de interventie s-a oprit pentru o clipa speciala pentru copiii dornici sa isi vada eroii la treaba.

Vezi și

Muzee pline ochi, autocare de o parte si de alta a drumului, cursuri speciale si strazi invadate de copii. Astazi, a inceput “saptamana altfel” si s-a simtit din plin. Numai in primele doua ore de la deschidere, 1.000 de copii au trecut pragul Muzeului Satului.

Atelierele de lucru au si ele prioritate in fata orelor obisnuite, cel putin pana pe 5 aprilie. Roxana invata in Bucuresti si a vrut sa isi inceapa saptamana ca la tara, modeland figurine din lut.

Pompierii, politistii si jandarmii au fost gazde bune si le-au aratat celor mici ce se ascunde in spatele unei interventii de succes. Cati dintre cei mici sunt gata sa devina jandarmi dupa vizita de astazi, greu de spus.

O saptamana diferita nu inseamna insa doar muzee, ateliere de lucru sau demonstratii. O echipa tanara de arhitecti a vrut sa le demonstreze celor mici ca o casa creste mare odata cu oamenii care o locuiesc.

Sub deviza "Sa stii mai multe, sa fii mai bun!", elevii si cadrele didactice ies din cotidian pentru cateva zile, pentru ca, de pe 6 aprilie, sa inceapa vacanta de primavara.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » "Saptamana Altfel" pentru elevi!