Meniu
Search
x

Săpun şi şampon oferite de Uniunea Europeană în Gorj, spre dezamăgirea localnicilor

Săpunul ori şamponul oferite de Uniunea Europeană nu prezintă prea mare interes pentru cei care ar trebui să le primească gratuit. În spaţiile unde sunt distribuite pachetele cu produse de igienă, beneficiarii se lasă aşteptaţi.

De Redactia Observator la 03.02.2020, 14:34
Vezi și

Săpunul ori şamponul oferite de Uniunea Europeană nu prezintă prea mare interes pentru cei care ar trebui să le primească gratuit. În spaţiile unde sunt distribuite pachetele cu produse de igienă, beneficiarii se lasă aşteptaţi. Cei care vin totuşi să-şi ia pachetele spun că fi preferat să primească tot alimente, ca până acum.

În loc de ulei şi făină, în acest an, Uniunea Europeană a trimis pachete cu produse de igienă. În comuna Dăneşti, circa 200 de pachete trebuie să ajungă la persoanele care primesc ajutor social şi la cele care au copii în întreţinere şi venituri mici.

Mare le-a fost mirarea oamenilor să afle că în cutii nu mai gsesc alimente. Este şi motivul pentru care prea puţine persoane au mers să le ridice.

Pachetele care nu vor fi ridicate urmează să fie duse în altă localitate. Angajaţii primăriei încearcă tot felul de metode să convingă beneficiarii să ia acasă şamponul şi detergenţii.

Aurora Otgon – asistent social: Mulţi sunt mulţumiţi, mulţi nu, mulţi vor alimente, dar, din câte am înţeles, o să vină şi pachetele cu produse alimentare. Noi o să insistăm, o să-i anunţăm telefonic, prin intermediul altor persoane, să vină să le ridice.

Emilian Rusu – primarul localităţii Dăneşti: La alimente, era cu totul altceva. Acolo se formau cozi în primele zile. Acum, deocamdată nu.

A bătut vântul şi la stadionul din Târgu Jiu, unde au fost pregătite peste 1.500 de cutii de la Uniunea Europeană. Puţini sunt cei care au venit să le ridice. După trei zile de la startul campaniei, la Târgu Jiu, nu s-a distribuit nici măcar o treime din pachete.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Săpun şi şampon oferite de Uniunea Europeană în Gorj, spre dezamăgirea localnicilor