Sărbătoare dedicată borșului de pește
Saramură de crap cu mămăliguţă, ciorbă de somn, budincă de şalău şi ştiucă umplută! Acestea sunt doar câteva dintre bucatele tradiţionale pregătite la Festivalul Borşului de Peşte al Deltei Dunării.
Saramură de crap cu mămăliguţă, ciorbă de somn, budincă de şalău şi ştiucă umplută! Acestea sunt doar câteva dintre bucatele tradiţionale pregătite la Festivalul Borşului de Peşte al Deltei Dunării.
Zeci de bucatari au la dispoziţie două zile să-i impresioneze pe juraţi, dar şi sute de gurmanzi.
În timp ce artiştii populari dansau de mama focului pe drum, gospodine din majoritatea localităţilor din Tulcea pregăteau de zor ingredientele în uriaşa bucătărie amenajată în aer liber.
Mirosurile îmbietoare i-au convins până şi pe cei mai mofturoşi să guste din preparatele tradiţionale din Delta Dunării.
Festivalul Borşului de Peşte din Delta Dunării a ajuns la cea de-a doua ediţie.
Înainte să guste spectatorii din bucate s-au înfruptat juraţii. Ei trebuie să decidă care este cel mai bun bucătar.
Festivalul Borşului de Peşte al Deltei Dunării se va termina mâine.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰