Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Sărbătoare dedicată borșului de pește

Saramură de crap cu mămăliguţă, ciorbă de somn, budincă de şalău şi ştiucă umplută! Acestea sunt doar câteva dintre bucatele tradiţionale pregătite la Festivalul Borşului de Peşte al Deltei Dunării.

de Redactia Observator

la 07.09.2014 , 10:10

Saramură de crap cu mămăliguţă, ciorbă de somn, budincă de şalău şi ştiucă umplută! Acestea sunt doar câteva dintre bucatele tradiţionale pregătite la Festivalul Borşului de Peşte al Deltei Dunării.

Zeci de bucatari au la dispoziţie două zile să-i impresioneze pe juraţi, dar şi sute de gurmanzi.

În timp ce artiştii populari dansau de mama focului pe drum, gospodine din majoritatea localităţilor din Tulcea pregăteau de zor ingredientele în uriaşa bucătărie amenajată în aer liber.

Vezi și

Mirosurile îmbietoare i-au convins până şi pe cei mai mofturoşi să guste din preparatele tradiţionale din Delta Dunării.

Festivalul Borşului de Peşte din Delta Dunării a ajuns la cea de-a doua ediţie.

Înainte să guste spectatorii din bucate s-au înfruptat juraţii. Ei trebuie să decidă care este cel mai bun bucătar.

Festivalul Borşului de Peşte al Deltei Dunării se va termina mâine.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Comentarii


Întrebarea zilei
Dacă aţi putea alege din nou, aţi opta pentru acelaşi loc de muncă?
Observator » Ştiri sociale » Sărbătoare dedicată borșului de pește