Sărbătoarea Floriilor a dat startul pregătirilor în toate cofetăriile (Video)
Am intrat în săptămâna patimilor şi totodată săptămâna cu cele mai multe pregătiri! Şi asta se vede foarte bine dacă păşim în laboratoarele cofetăriilor.
Am intrat în săptămâna patimilor şi totodată săptămâna cu cele mai multe pregătiri! Şi asta se vede foarte bine dacă păşim în laboratoarele cofetăriilor. Oamenii au ajuns la concluzia că e mult mai simplu să ia dulciurile de-a gata, decât să-şi piardă timpul în bucătărie. În plus, au certitudinea că gustul va fi exact cel care trebuie.
Sărbătoarea Floriilor a dat startul pregătirilor în toate cofetăriile şi laboratoarele de prăjituri. Cofetăresele vin şi lucrează în câte trei schimburi ca să facă faţă comenzilor.
Şi, pentru a mulţumi noile generaţii în special, în laboratoare se lucrează tot timpul la reţete noi de prăjituri, pentru a fi în pas cu tendinţele. Fără îndoială, preparatul de top al fiecarei sărbători rămâne cozonacul. Cel mai căutat este cel cu nucă şi cacao.
Că merg să cumpere din oraş sau le pregătesc acasă, mureşenii îşi stiu deja ce prăjituri vor avea pe masa de Paşte. Preţul prăjiturilor la kilogram porneşte de la 33 de lei.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰