Antena Meniu Search
x

Sărbători cu delicii Raw Vegane

Masa de sărbători poate fi şi uşoară. Cu sarmale la felul principal. Şi ciocolată, la desert. Însă asta doar dacă ştim să le preparăm după dieta raw vegană. Asta înseamnă că nu punem nimic pe foc sau la cuptor

Vezi și

Masa de sărbători poate fi şi uşoară. Cu sarmale la felul principal. Şi ciocolată, la desert. Însă asta doar dacă ştim să le preparăm după dieta raw vegană. Asta înseamnă că nu punem nimic pe foc sau la cuptor. 

Asta înseamnă că nu punem nimic pe foc sau la cuptor. Alegem bine ingredientele, le amestecăm şi le modelăm ca să arate bine pe masă. Până şi cozonacul poate fi făcut fără cuptor.

Pare greu să păstrezi gustul preparatelor tradiţionale astfel. Iar ca să ne convingă, gazda ne aşează la masă. Să vadă dacă dacă bucatele ei trec testul. Începem cu sarmalele.

Ceea ce este mai interesant este la torturi si prajituri. nu se mai lucreaza cu culori naturale. O astfel de dietă îmbunătăţeşte digestia, tonifică pielea şi întăreşte imunitatea.

Ingredientele folosite în bucătăria raw vegană se pot cumpăra de la orice supermarket, iar pentru cei care vor să guste astfel de preparate există deja mai multe restaurante.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Sărbători cu delicii Raw Vegane