Antena Meniu Search
x

Românii din Italia au trimis 8.000 de pachete acasă

Anul acesta, sărbătorile îi vor găsi pe mulţi români departe de casă. Chiar dacă le vor duce dorul celor dragi, nu vor duce dorul mâncării de la mama. Cei dragi le-au trimis pachete întregi cu mâncare pentru masa de sărbători

Vezi și

Zilnic, dintr-un punct de colectare din Sibiu pleacă spre toate colţurile lumii colete pline cu caltaboş, cârnaţi de casă, brânză de burduf, cozonaci sau ţuică. Tanti Elena a tăiat şi ea porcul dar n-a lăsat-o inima să-l mânânce singură. A trimis şi în Spania, la fata ei. 

Cele mai multe pachete pleacă spre ţări europene: Italia, Spania sau Germania. La românii pentru care sărbătorile nu sunt sărbători fără mâncarea de acasă.

Şi cei plecaţi departe se gândesc la cei de-acasă şi le trimit bani, dar mai ales, cadouri.

Din Italia au fost preluate ieri 8.000 de pachete. Toate vor fi trimise spre România. Iar dinspre România spre Belgia Olanda, Germania, Spania, Italia aproximativ 2.800 de pachete.

Pentru firmele de transport şi curierat, aceasta este cea mai aglomerată perioadă a anului. Angajaţii n-au timp de odihnă. Faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, numărul pachetelor a rămas acelaşi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Românii din Italia au trimis 8.000 de pachete acasă