Antena Meniu Search
x

"Mama-Record", Adriana Iliescu, și-a sărbătorit fiica

La 75 de ani s-a bucurat de aniversarea de 9 ani a copilului ei. Ca orice copil de vârsta ei, fata a primit o mulţime de cadouri de la colegi: haine şi jucării.

Vezi și

Aproape un deceniu a trecut ca o clipă pentru Adriana şi fiica ei, Eliza.

În fiecare an, pe 16 ianuarie, Adriana Iliescu mai câştigă o bătălie într-o lume care a criticat-o pentru decizia de a avea un copil la 67 de ani, hotărâre care i-a adus, în 2005, titlul de cea mai vârstnică femeie care a născut.

Astăzi, Eliza a împlinit 9 ani.

Primii care i-au urat "La multi ani!" au fost colegii de la şcoală. Înconjurată de prieteni, Eliza zâmbeşte.

E lumea ei, în care este un copil obişnuit, cu vise şi poveşti. Nu există an în care să nu o sărbătorească şi să nu îi facă o mulţime de cadouri.

Numai bune pentru un copil pe care Adriana îl creşte greu, cu banii din pensie. Eliza le-a mulţumit în felul ei, recitând.

De fiecare dată, Eliza este sărbătorită de toată lumea. La şcoală, în bloc şi la locul de joacă. Cu toţii vor să îi ureze "La mulţi ani!".

La fel s-a întâmplat şi astăzi, când Eliza a avut parte de petrecere după petrecere. Nici nu a ajuns bine acasă, că Eliza a fost primită din nou cu daruri. Copleşită de atenţie, fetiţa nu are prea multe dorinţe.

Deşi într-o situaţie dificilă, Adriana face tot posibilul ca micuţa să nu simtă lipsurile. Pe lângă cheltuielile zilnice, femeia trebuie să plătească 6.000 de lei cheltuieli de judecată, după ce a pierdut un proces.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » "Mama-Record", Adriana Iliescu, și-a sărbătorit fiica