Antena Meniu Search
x

Sare la plic! Conținutul pachetelor de supă instant

Sare la plic. Asta cumpărăm în fiecare pachet de supă instant, borş sau condimente frumos ambalate. Gustul de pui sau de vită există doar pe ambalaj

Vezi și

Sare la plic. Asta cumpărăm în fiecare pachet de supă instant, borş sau condimente frumos ambalate. Gustul de pui sau de vită există doar pe ambalaj

Pentru că există produse care au de 80 de ori mai multă sare decât carne. Plicurile magice conţin o mare parte din elementele chimice din tabelul lui Mendeleev. Toate plicurile de borş conţin acid citric, iar supele instant produse în Vietnam au chiar şi 12 aditivi alimentari.

Proverbiala sare în bucate a fost detronată de legumele proaspete. Care fac mâncarea mai gustoasă şi mult mai sănătoasă. Sigur că mâncarea fără sare are un gust de apă chioară, dar ingredientul trebuie adăugat cu pipeta.

Într-un studiu, Asociaţia pentru Protecţia Consumatorilor a analizat peste 30 de supe instant de pe piaţă. Unele aveau de 80 de ori multă sare decât carne, altele de cinci ori mai multă decât legume. Iar supele fabricate în Vietnam au între 8 şi 12 aditivi alimentari. Cel mai frecvent este glutamatul de sodiu, care gustul irezistibil care ne păcăleşte păcăleşte limba şi creierul.

Toate cele 13 produse de borş la plic analizate de APC conţin acid citric. La trei sferturi din ele s-a folosit glutamatul de sodiu, care poate produce dureri de cap, greaţă sau arsuri la stomac.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Sare la plic! Conținutul pachetelor de supă instant