Antena Meniu Search
x

Escrocii de la tarabe vand SARE pe post de substanta anti-calcar

Sarea-i buna in bucate, nu si in masina de spalat. Escrocii au inlocuit substanta anti-calcar cu sare! E ultima inventie a hotilor care fac bani frumosi pe naivitatea celor care se bucura de un chilipir.

Vezi și

O cutie cu surprize a picat pe masa celor de la Protectia Consumatorului. Le-a adus-o un pensionar care si-a dat seama abia acasa ca a cumparat un kilogram de sare.

“Eu doar vedeti ca nu-l fac eu, l-am primit. Poftim, va dau banii inapoi”. Asa sustin comerciantii cand clientul deschide cutia cu surprize in fata lor. De multe ori insa, cine cumpara n-apuca sa-si dea seama ca pune sare peste rufe, la spalat.

Acest domn a fost o exceptie. S-a bucurat degeaba ca ia de la taraba cu 10 lei o cutie care in magazin costa 20. “Cand a pus sotia in masina de spalat zice: ‘Ma, asta nu-i curat’. Cand a pus pe limba, sare!”, povesteste omul.

Inspectorii OPC au vrut sa vada cu ochii lor minunea. La prima vedere, nu li s-a parut nimic dubios. “Fara a le deschide, da, ati vazut, sunt intacte, au sigiliu. Continutul? Il vom trimite la laborator si vom vedea”, a spus unul dintre inspectorii de la Protectia Consumatorului.

Asa ca, fara sa-si dea seama, sunt multi care si-au sarat hainele in loc sa faca un bine masinii de spalat. Pentru care combinatia sare-detergent este insa daunatoare. “In timp se arde rezistenta foarte repede. Ea nu mai poate sa incalzeasca in perioada care era adecvata. Iar sarea e coroziva, asta e clar”, spune Radu Ciocoiu, electrician.

Inspectorii au mult de munca. Trebuie sa verifice toate produsele din piata. Sunt convinsi ca sarea pe post de anticalcar a ajuns in multe masini de spalat din tara. Doar ca gospodinele n-au aflat inca.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Escrocii de la tarabe vand SARE pe post de substanta anti-calcar