Sarmale ca în Maramureş, cu chef Nicolai Nicolai Tand
Ce iese dacă iei un bucătar renumit, o listă lungă de tradiţii şi ceva carne de porc bine preparată? Răspunsul e simplu: o masă de Crăciun sa o tii minte tot anul. Ne-a dovedit-o chef Nicolai, care anul acesta a mers acasă, în Maramureş.
Reporterii Observator l-au urmarit astazi pas cu pas şi au descoperit că până şi marii bucătari merg pe ideea că simplu şi după sfaturile bunicii e de multe ori mai eficient decât o reţetă complicată.
Înainte de Ajun, în Maramureş, se fac sarmalele. Aşa că astăzi, dis de dimineaţă, chef Nikolai a pornit pe uliţa din sat cu o destinaţie precisă. S-a oprit la nea Ilie, care are cea mai bună afumătoare din vecini.
Articolul continuă după reclamă
Înapoi la Homepage
Comentarii
Întrebarea zilei
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰