Antena Meniu Search
x

Şase copii au rămas la mila sorţii, după ce mama lor le-a ucis tatăl, apoi a intrat în puşcărie pentru 10 ani, la Alba

Şase copiii au rămas ai nimănui, după ce mama lor, Sanda M. a fost condamnată la 10 ani de puşcărie pentru că le-a ucis tatăl, cu lovitură de cuţit direct în inimă.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 02.12.2019, 17:24

O mama le-a ucis tatal a sase copii din Alba, apoi a intrat in puscarie
Şase copii au rămas la mila sorţii, după ce mama le-a ucis tatal - Foto Profi Media - Imagine cu caracter ilustrativ

Şase copiii au rămas ai nimănui, după ce mama lor, Sanda M. a fost condamnată la 10 ani de puşcărie pentru că le-a ucis tatăl, cu lovitură de cuţit direct în inimă.

Femeia a comis crima în urmă cu câteva luni, însă judecătorii au condamnat-o pe femeie abia acum.

Şase copii la mila sorţii, după ce mama le-a ucis tatăl

Femeia care și-a omorât soțul cu o lovitură de cuțit în inimă și-a primit pedeapsa din partea judecătorilor. În urma crimei, șase copii, dintre care trei minori au devenit orfani de tată, iar acum Tribunalul Alba a condamnat-o pe femeie la 10 ani de închisoare cu executare, informează alba24.ro.

”În timp ce se afla la locuinţa sa din comuna Crăciunelul de Jos, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi al unui conflict spontan, inculpata, M.S.I, în vârstă de 38 de ani, l-a înjunghiat pe soţul său, M.F., cu un cuţit în zona toracelui, provocându-i o plagă tăiată-înţepătoare penetrantă toracică anterioară cu interesarea cordului, leziune care i-a cauzat victimei decesul, acesta fiind constatat la orele 00.50 de către echipajul SMURD deplasat la faţa locului, în vederea acordării de îngrijiri medicale", anunţau la vremea respectivă poliţiştii.

Decizia de la Tribunalul Alba nu este definitivă și poate fi atacată la Curtea de Apel.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Şase copii au rămas la mila sorţii, după ce mama lor le-a ucis tatăl, apoi a intrat în puşcărie pentru 10 ani, la Alba