Antena Meniu Search
x

Satenii din Barsana sustin ca au dat bani pentru construirea unui pod care nu s-a facut

Ori banii, ori podul! Este cerinta staruitoare a 33 de familii disperate din localitatea Barsana, in judetul Maramures, care sustin ca au dat bani autoritatilor pentru construirea unui pod pe care nici pana azi nu l-au vazut

Vezi și

Paramedicii duc pe targa un bolnav. Merg incet. Foarte incet. Puntea ingusta, de lemn, se clatina la fiecare pas si sunt la zeci de metri deasupra raului Iza. Doi politisti, dar si un localnic, ii ajuta. Cu totii incearca, cu greu, sa ajunga pe cealalta parte cu bolnavul.

Localnicul care cara si el targa bolnavului, isi pierde echilibrul, dar isi revine repede. In cele din urma, ajung cu totii pe partea cealalta. Puntea este singurul drum disponibil pentru 30 de familii. Zilnic, pe acolo merg copii si batrani, ca sa poata sa ajunga la scoli sau spitale. Situatia i-a dus pe toti la disperare.

"Cum pot trece eu pe-aici? Eu sunt si beteaga si puntea asta e rea", se plange o batrana. Si subreda, spun localnicii de peste punte, cei mai multi batrani. Oamenii se tem pentru viata lor. Nici nu vor sa se gandeasca ce s-ar intampla in caz de incendiu sau in cazul in care ar avea nevoie de o ambulanta.

Au cerut autoritatilor un pod peste rau. Mai mult, ar fi dat si ei bani pentru asta. "Trei milioane pentru pod am dat. Primarul a zis ca daca avem o suma de 24 de milioane, el incepe demersurile pentru pod", spune o localnica.

Disperati, oamenii cer acum intr-un glas: ori banii, ori podul! "Am inceput lucrarea, dar, din pacate, nu s-a putut continua din cauza lipsei de fonduri", se scuza viceprimarul comunei Barsana, Teodor Stefanica.

Localnicii sunt hotarati sa nu renunte si sa mearga la Primarie zi de zi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Satenii din Barsana sustin ca au dat bani pentru construirea unui pod care nu s-a facut