Antena Meniu Search
x

Satul Izvoarele din Galați, lovit de 3 cutremure într-o singură noapte

La exact un an de la seria celor 200 de cutremure care au zguduit satele din Galaţi, pământul se mişcă din nou. Trei cutremure într-o singură noapte i-au scos pe oameni din case.

Vezi și

La exact un an de la seria celor 200 de cutremure care au zguduit satele din Galaţi, pământul se mişcă din nou. Trei cutremure într-o singură noapte i-au scos pe oameni din case. Pe o bătrână din satul Izvoarele, dimineaţa a prins-o, pe un scaun, în faţa casei.

Acolo a dormit de teamă ca pereţii să nu se prăbuşească peste ea. Vecinii mai tineri au plecat deja la Galaţi, unde au rude, până când pământul se linişteşte. Reprezentanţii primăriei i-au chemat din nou pe seismologi 

Cei de la Primăria din Slobozia Conachi au sunat la Prefectură, iar Prefectura i-a alertat pe seismologi. Câteva luni au stat expertii anul trecut în comună în căutarea unei explicaţii pentru seria neobişnuită de cutremure. Unii au dat vina pe inundaţiile din septembrie, alţii pe o reactivare a unei falii seismice. În timp ce unii au spus că seismele ar fi fost cauzate de forajele de petrol din zonă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Satul Izvoarele din Galați, lovit de 3 cutremure într-o singură noapte