Antena Meniu Search
x

Scandal ca la usa hotelului, in Mamaia!

Doi soti din Ramnicu Valcea si-au cerut banii inapoi pe cazare dupa ce ar fi gasit camera invadata de gandaci si cu peretii distrusi de igrasie

Vezi și

"Miroase a mucegai, e dezastru. Usa de la baie nu se inchide. Nu ai aer", a spus femeia. Asa ar fi fost camera pe care cei doi soti din Ramnicu Valcea au primit-o. Au venit in vacanta la hotelul din Mamaia, cu fiica lor. Platisera 800 de lei pentru patru nopti de cazare. Nu au ramas niciuna.

Oamenii spun c-au gasit mucegai, igrasie, mizerie si multi gandaci. De aici si scandalul. Proprietarul hotelului insa are o alta varianta de poveste. "Au venit in stare de ebrietate pe la unu noaptea, au deranjat si hotelul si alti turisti. I-am dat afara. Asta este doar o motivare de-a lor ca sa vrea banii inapoi", a spus petronul

Una peste alta turistii din Valcea au fost nevoiti sa doarma toata noaptea in propria masina. Ei au depus deja o plangere la Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorilor. "Am cerut documentele domnului Bosanceanu. Dansul nu a fost in masura sa ne prezinte toate documentele, drept pentru care i-am lasat o invitatie. Au fost mai multe reclamatii din partea cetatenilor unde se reclama conditiile", a declarat un reprezentant al CJPC.

Dupa plangerea depusa, oamenii spera sa-si recupereze banii pe cazare. Nu e, insa, primul scandal in care George Bosanceanu e implicat. Anul trecut, o parte a hotelului lui a fost demolata, deoarece nu avea autorizatie de constructie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Scandal ca la usa hotelului, in Mamaia!