Antena Meniu Search
x

Scandal cu preoţi la moartea Mărioarei Zăvoranu

Mărioara Zăvoranu nu are linişte nici în mormânt! Preoţii care au înmormântat-o pe mama Oanei, sunt acuzaţi că nu ar fi avut voie să oficieze slujba

Vezi și

Mărioara Zăvoranu nu are linişte nici în mormânt! Preoţii care au înmormântat-o pe mama Oanei, sunt acuzaţi că nu ar fi avut voie să oficieze slujba

Dacă asta nu era suficient, unul dintre răspopiţi se laudă că poate să dezlege vrăji, practică deloc străină Oanei. Scandalul zăvorancelor s-a "rostogolit", până în deal la Patriarhie. Mai marii Bisericii Ortodoxe spun că Mărioara n-a plecat pe lumea de dincolo creştineşte. 

Somnul de veci al Mărioarei e din nou tulburat. Preoţii care au înmormântat-o nu aveau voie să oficieze slujbe.

Unul dintre răspopiţi este Mircea Marian Pintică. El a fost exclus din Biserica Ortodoxă pentru că. a divorţat. Pintică a fost caterisit la începutul acestui an, iar de curând, s-a înscris în Mitropolia Autonomă şi spune că poate dezlega vrăji. Chiar dacă e negat de Biserica Ortodoxă, preotul ţine de sutană cu dinţii.

Mai marii bisericii ortodoxe spun că Oana nu şi-a îngropat mama creştineşte. Dar Oana e cu sufletul împăcat.

Mărioara Zăvoranu a murit vineri, dar scandalurile din familie n-o lasă să se odihnească în pace. Rămasă pe mână cu averea Mărioarei, de mai multă linişte se bucură în schimb Querida.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Scandal cu preoţi la moartea Mărioarei Zăvoranu