Antena Meniu Search
x

Declaraţii halucinante în familia Geambaşu! Călin îşi reneagă părinţii şi renunţă la peste 1 milion de euro: "Sunt doi degenerați, orgolioși şi abuzivi!"

Scandal uriaş în familia Geambașu! Călin Geambaşu a anunţat că îşi reneagă părinții și că renunţă la o moștenire uriașă, de peste 1 milion de euro.

Scandal de proporţii în familia Geambaşu! Călin îşi reneagă părinţii şi renunţă la peste 1 milion de euro: "Tatăl meu s-a sinucis din calitatea de părinte!"

Scandal uriaş în familia Geambașu! Călin Geambaşu a anunţat că îşi reneagă părinții și că renunţă la o moștenire uriașă, de peste 1 milion de euro.

După ce tatăl, Petre Geambașu, și-a atacat fiul într-o emisiune TV, Călin Geambașu a reacţionat pe Facebook, anunţând că, de Sărbători, tatăl său "s-a sinucis din calitatea de părinte".

"De Sărbători, tatăl meu S-A SINUCIS din calitatea de ”părinte”. (...)

Ce se va putea auzi în următoarele 7 minute (în filmarea postării) nu a mai fost auzit niciodată ca fiind spus din partea unui așa pretins "părinte protector"...! 

După o săptămână MI-A CERUT SCUZE pe email pentru accesul de răutate și dezinformarea pe care le-a arătat în public (...)! Tardiv. De această dată voma cu venin i-a fost decisivă. Nu-i mai adresez nici o literă, la fel ca soției lui, tanti CO2. Atacă din senin, apoi se vaită pentru a stârni compasiune nemeritată. 

De 2 LUNI am declinat orice invitație la TV - până nu termin tot ce am de explicat legat de acuzele primite din partea lor (prin documentare și argumente, nu la mișto, în viteză). 

În schimb, el face haos pe posturile TV, apoi își cere scuze pe email, în șoaptă (public zilele astea un printscreen cu fața nevăzută a ”Mielului Parșiv” - direct din email - dovezi, nu palavre si derută infinită)... 

Minte, denaturează, inoculează, apoi vorbește despre Mântuire (acum, când simte mirosul ”cazanului fierbinte” devine foarte religios, înțeleg)... Târziu. Hai, că demonstrează limpezime în gândire și acțiuni, nu glumă.

(...) Acest episod mi-a venit cu răspunsul final în ce-l privește și pe el. Cât despre nevastă-sa mahalagioaică și agresivă eram lămurit încă din copilărie. 

Ăștia chiar nu înțeleg că viața e ca un bumerang și că Universului îi place echilibrul... Singurul lor ”echilibru” în care cred (Părinții mei Narcisiști) este ”FRONTUL COMUN” (ca să îl citez pe NERO).

(...) Urmează să demarez procedurile de DESFIERE și cererea oficială de DEZMOȘTENIRE! Oricum a zis tanti CO2 că după ce moare NERO vinde ea tot și se face de negăsit... N-o reține nimeni. 

RENUNȚ ÎN MOD DELIBERAT la o avere de aprox. 1.000.000 EUR pentru a nu mai avea nici o legătură cu acești părinți degenerați, orgolioși, abuzivi și profitori....!", a scris Călin Geambaşu pe Facebook.

Scandalul public între Călin Geambaşu şi părinţii lui a început după ce artistul şi-a expus clar părerea pe care o are despre tatăl său, pe care l-a acuzat într-o emisiune de televiziune de agresiune fizică.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Declaraţii halucinante în familia Geambaşu! Călin îşi reneagă părinţii şi renunţă la peste 1 milion de euro: "Sunt doi degenerați, orgolioși şi abuzivi!"