Antena Meniu Search
x

Scandal in trafic! Opt echipaje de politie s-au luptat cu un motociclist

Scandal monstruos pe strazile Capitalei, dupa ce politistii au pornit pe urmele unui motociclist care gonea cu peste 140 de kilometri pe ora, in oras.

Vezi și

Opt echipaje nu au reusit sa-l prinda decat dupa ce motorul s-a rasturnat. Politistii l-au luat apoi pe sus in tipetele martorilor. L-au si lovit ca sa-l linisteasca si i-au pus catusele.

O cursa parca regizata la Hollywood, din centrul Capitalei pana in Drumul Taberei. Un tanar pe motocicleta, cu iubita in spate, fuge de opt echipaje de politie si nu opreste la semnalul niciunui agent. La cateva intersectii s-au facut blocaje. A trecut de toate. Timp de 40 de minute, a alergat 15 agenti.

Un tanar curios, a filmat totul. Odata dus in masina de politie, motociclistul a devenit violent. Nici politistii n-au fost mai prejos. L-au potolit doar atunci cand i-au pus catusele.

In jurul lor oamenii s-au strans ca la spectacol. Cei mai multi dintre ei, revoltati de inconstienta motociclistului. Tanarul a ramas fara permis, fara talon si a plecat acasa pe jos, dar doar cu o sanctiune in buzunar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Scandal in trafic! Opt echipaje de politie s-au luptat cu un motociclist