Antena Meniu Search
x

Scandal intr-un cimitr din Vrancea! Mai multi oameni s-au injurat, s-au blestemat si au fost la un pas sa se bata cu lopetile chiar pe un mormant

Injuraturi, imbrancituri si blesteme in cimitirul din Radulesti, judetul Vrancea! Tot satul a ajuns sa stie de scandalul unei familii, care se cearta de-o buna bucata de vreme pe ramasitele unui mort.

Vezi și

Fosta sotie a mortului vrea sa le duca la Focsani, dar rudele s-au jurat ca n-o sa-l miste in veci din cimitirul din sat, acolo unde se odihneste.

Dupa ploaia de insulte, cele doua tabere - groparii, inarmati cu lopeti, si rudele mortului -, au fost cat pe ce sa treaca si la lovituri.

“Pentru o muiere am ajuns sa ne pazim mortii!”, spun, indignate, mai multe femei.

"Muierea" la care se refera familia barbatului, mort in 2011, este chiar fosta sotie. Femeia vrea s-aduca ramasitele barbatului ei la Focsani, lucru care i-a invrajbit pe toti ceilalti impotriva ei. Oamenii nici nu vor s-auda de-asa ceva.  

Astazi ar fi trebuit sa aiba loc deshumarea. Nu s-a mai putut din cauza scandalului facut de rude. Groparii tocmiti au fost nevoiti sa refaca mormantul. Fara interventia politistilor, lucrurile ar fi luat o alta intorsatura.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri sociale » Scandal intr-un cimitr din Vrancea! Mai multi oameni s-au injurat, s-au blestemat si au fost la un pas sa se bata cu lopetile chiar pe un mormant