Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Scandal lângă sicriul fiicei lui Whitney Houston

Scandal monstru şi acuzaţii de crimă chiar lângă sicriul fiicei lui Whitney Houston. Rivalitatea în familie a izbucnit din nou, în timpul priveghiului pentru Bobbi Kristina

de Redactia Observator

la 03.08.2015 , 17:34

Scandal monstru şi acuzaţii de crimă chiar lângă sicriul fiicei lui Whitney Houston. Rivalitatea în familie a izbucnit din nou, în timpul priveghiului pentru Bobbi Kristina. 

250 de oameni au luat parte la priveghiul ţinut pentru Bobbi Kristina la o biserică dintr-o suburbie a oraşului Atlanta. Printre cei prezenţi s-au aflat Bobbi Brown, tatăl tinerei dar şi alte rude şi prieteni. La ceremonie, apropiaţii au ţinut discursuri de rămas bun, iar melodia de final a fost "Jesus Loves Me" interpetată chiar de Whitney Houston. Pat Houston, sora vitregă a lui Whitney, a organizat totul. Dar scandalul nu l-a putut evita. O altă mătuşă a lui Bobbi Kristina a fost dată afară din capelă după ce a întrerupt discursul ţinut de Pat.

Rivalitatea dintre clanurile Houston şi Brown n-a putut fi ţinută în frâu nici măcar în biserică. Ca de obicei, nu au lipsit nici acuzaţiile. Familia Brown arată iar cu degetul spre fostul iubit al lui Bobbi Kristina, Nick Gordon, pe care-l consideră responsabil de moartea singurei fiice a lui Whitney.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Ştiri sociale » Scandal lângă sicriul fiicei lui Whitney Houston