Antena Meniu Search
x

Scandalul manualelor ia amploare. După cartea de geografie, şi cea de istorie ar putea fi retipărită

Scandalul manualelor ia amploare. După cartea de geografie, şi cea de istorie ar putea fi retipărită. Chiar istoricii vor verifica manualul în care directorul Editurii de stat spunea că sunt doar greşeli minore, de redactare.

Vezi și

Scandalul manualelor ia amploare. După cartea de geografie, şi cea de istorie ar putea fi retipărită. Chiar istoricii vor verifica manualul în care directorul Editurii de stat spunea că sunt doar greşeli minore, de redactare. Dacă Societatea de Ştiinţe Istorice din România va confirma erorile identificate de un profesor din Ilfov, ar putea cere Ministerului să ia măsuri urgente, înainte de începerea şcolii.

"A investi" în loc de "a învesti". "Michelangelo Buonarotti" scris greşit. Munţii "Urali" în loc de "Ural". Sunt doar câteva dintre greşelile găsite de profesorul de istorie Stan Stoica în manualul care va ajunge pe băncile elevilor din 10 septembrie.

Societatea de Științe Istorice din România a anunţat că va face o analiză în detaliu a manualului de istorie de la clasa a VI-a. Va fi gata în două săptămâni, iar Ministerul ar trebui să ţină cont de raportul istoricilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Stiri sociale » Scandalul manualelor ia amploare. După cartea de geografie, şi cea de istorie ar putea fi retipărită